Til Nyhedsarkivet

Nyheder 2003

Onsdag 17-12-2003 Så er det snart jul og imorgen torsdag er der lysbilleder fra fjerne lande fremvist af Klaus Frimor. Der er endvidere en god grund til at møde op, da Willy Lauth netop i disse dage har fået udgivet hans samlinger af mere eller mindre sandfærdige lystfiskerhistorier i bogform - kom og få et eksemplar af bogen.

Tirsdag 02-12-2003 Nyhedsbrevet er netop udsendt - bl.a. med indkaldelse til den ordinære generalforsamling samt indbetalingskort for kontingent 2004. Kalenderen er opdateret med de nye aktiviteter, der allerede nu er fastlagte. Se her.

Mandag 24-11-2003 Formanden, eksformand og undertegnede var i går en tur ved Gl. Ålebo, som ligger i Lillebælt syd for Kolding. En sydvestlig mild vind drejende til nordvest lovede godt - og det så også perfekt ud, så vi fiskede ihærdigt hele dagen. Telefonisk havde vi kontakt med Tommy, som samtidig var taget til Djursland - det viste sig at være den bedste ide, da dette hold fik en blank havørred på ca. 1,7 kg. Herunder et par billeder fra Gl. Ålebo.

Dscn1237_a.jpg (37347 bytes) Dscn1238_a.jpg (8840 bytes) Dscn1239_a.jpg (18900 bytes) Dscn1242_a.jpg (60997 bytes)

Lørdag 15-11-2003 Så er der lagt billeder ind fra Ærø turen - klik her.

Tirsdag 04-11-2003 Har du fanget noget? Det spørgsmål lyder ofte i denne tid, hvor der er mange fisk på kysten og rygter er der også nok af både om store og små fisk. Den kommende weekend, ja faktisk allerede torsdag, drager 9 mand fra klubben afsted til Ærø. Vi har lejet Drejhuset og håber på at torskene er vendt tilbage i det sydfynske øhav. En blank overspringer med fedtfinne var da heller ikke dårligt - lad os se, hvad det bliver til...

Søndag 19-10-2003 Foreningens Interne Cup havde en halv snes deltagere, som stred i den noget friske vestenvind lørdag og en regnfuld og nordøstlig blæsende søndag. Der blev indvejet 2 fisk. Søren Skovbjerg fik lørdag formiddag på Holmen en flot havørred på 2,10 kg. og 58,5 cm. Tommy fangede ved Vildsund en regnbue på lige knap 40 cm. Hovedparten havde set eller haft kontakt med fisk, men de kan jo være noget svære at lokke til hug. Søren Skovbjerg kunne således kåres som vinder år 2003 i klubhuset søndag kl. 16, hvor pokal og en enkelt pils (2 liter) blev overrakt. Tillykke Søren.

Dscn1160a.jpg (23567 bytes) Dscn1165a.jpg (14739 bytes)

Torsdag 16-10-2003 Fisk på næsten 9½ kg. er ikke hverdagskost i Limfjorden, men der er rigtig mange havørreder derude lige nu. Det er selvfølgelig fisk, som venter på det rigtige tidspunkt til at smutte op i åer og vandløb. Det giver for kystfiskeren mange spændende timer i denne tid. Således også for Tommy, som på en smuttur til Holmen efter dagens arbejde inden for kort tid havde kontakt med 2 fisk, hvoraf den ene - på 1,75 kg og 55 cm. - blev hængende. Tommy fortæller at det var en hun fyldt med rogn, hvilket bekræfter ovenstående påstand. Se Tommy's havørred herunder...
Også fra Karup Å meldes om massiv opgang, hvor både Johnny & Michael har haft held til at narre et par fisk. Johnny fik endda en helt sølvblank af slagsen på 1,6 kg og 56 cm om formiddagen her forleden. Over middag var det Michael's tur og denne gang var det en letfarvet havørred på 3,3 kg fordelt på 68 cm.

Mandag 13-10-2003 I Dagbladet Holstebro - Struer kan man idag både se og læse om Lars Eriksen's kæmpe havørred på 9,490 kg. fanget i Venø Bugt !!! Fisken er fanget på en hjemmelavet blink - skaftet af en te-ske. Fighten på 0,22 mm line tog næsten en time med udløb op til 80 meter inden krabaten kunne håndlandes - hvilken bedrift.

Mandag 13-10-2003 Så er det snart tid til den årlige Interne Cup. Har du ikke tilmeldt dig (det er gratis), så kan det nåes endnu - kontakt formanden. Programmet er som følger:

Lørdag 18/10: Indvejning i klublokale fra 18-20. Herefter er der fælles spisning, for de som har lyst. Vi henter maden udefra.
Søndag 19/10: Indvejning i klublokale fra 15-16. Herefter kåring af vinder samt overrækkelse af præmie/pokal.

Mandag 06-10-2003 Store agn store fisk... Det var teorien, da jeg lørdag tog en smut med færgen til Venø. Der skulle ikke gå mere end 3 minutter før teorien blev spoleret af en bette pjevs på ca. 35 cm., som overfaldt en 25 gr. snaps blink. Senere havde jeg dog også held til at få opmærksomheden fra en noget større artfælle, men det fulgte blot med ind en 5-6 gange uden at bide (måske derfor den er blevt så stor...) Kysten op ad Venø er charmerende med masser af små pynter og vige, hvor jeg også så springende fisk.

Tirsdag 30-09-2003 Samsøturen blev gennemført med 9 deltagere - se billeder fra turen her

Søren Skovbjerg kom forbi her til aften for at vise en smuk havørred fra Limfjorden. Den fine fisk blev både fotograferet og vejet - 2.07 kg. Tillykke Søren.

Torsdag 18-09-2003 Så blev det klubaften med fint fremmøde og beretninger om mange havørreder både på kysten og i åen. Ole fra Jegindø har sine gode spots rundt omkring i det vestjyske og har på blot en uge landet 6 havørreder på kysten alle mellem 50 og 53 cm. Møllenberg "Den Store" skulle bruge mindre end 24 timer til at få en helt ny stang "indviet" med en bobleflue fanget kystørred. Tillykke til de dygtige og heldige...
Held i sprøjtet eller dygtighed gav også resultat for Willy Lauth, som har været en tur på Island, hvor han stiftede bekendtskab med en særdeles flot Laks - vistnok turens største endda af alle 13 deltagere. En rejsefælle har skrevet en artikel på Nordjydsk Havørrredfiskeri's hjemmeside - se her

Tirsdag 16-09-2003 Nyt link er tilføjet vedr. rygning af fisk - Se her

Mandag 08-09-2003 Et par timer før mørket blev anvendt ved Limfjorden i håb om at finde nogle ørreder. Det er efterhånden 5 år siden tror jeg, at det lykkedes at overliste en blank 5 kilos på samme årstid ved Toftum. Denne aften så jeg dog ingen fisk, måske er de en smut ovre ved Holmen eller Livbjerggaaård - hvem ved ??

Mandag 08-09-2003 Fra Ole (Jegindø) har jeg modtaget en lille beretning fra Det Gule Rev - Se her

Fredag 05-09-2003 Undertegnede har været genstand for Dagbladets fotograf og journalist i anledning af en artikel vedr. etablering af gydebanker/sandfang i Kvistrup Møllebæk. Det ser således ud til, at der i kommunen er truffet beslutning om gennemførelse af forslag stillet af vandløbsgruppen, som undertegnede er medlem af. Jeg fik opringningen igår fra Dagbladet og har altså ikke selv fået den officielle besked fra gruppens formand fra Teknik & Miljø - men mon ikke den er god nok. Tilsyneladende planlægges arbejdet til at skulle udføres i 2004.

Fredag 05-09-2003 Igår var der indledning på klubaften efter sommerpausen. Oprindelig var det meningen, at vi skulle køre ud og fjerne træer m.v. fra de små vandløb - men det blev besluttet at udsætte dette til næste torsdag og så istedet mødes kl. 18.00 for at få mere tid. Det blev dog til en tur til Kleppen, hvor dagens sidste solstråler betragtedes...

Fredag 15-08-2003 Endelig lidt blæsevejr... Jeg tror det er godt for Limfjorden at få et frisk pust. Inden længe begynder det spændende fiskeri efter havørreder, som svømmer rundt i større eller mindre flokke tæt på kysten - sikkert fisk, som venter på høj vandstand og chancen for at smutte op i de små vandløb.
Fiskeriet plejer at strække sig fra nu og frem til november, hvor det ofte er ret store fisk, man ser derude. Senere - altså i vintertiden er de for det meste små grønlændere, der kommer på land. Skulle nogen af klubbens medlemmer få brug for digitalkameraet er det i formandens besiddelse, som har lovet at få taget et par fiskebilleder...

Tirsdag 05-08-2003 Rygterne går om at nogle knægte har fået multerne i området omkring Struer Havn til at gå til bidet. Det skulle være ganske vist, da jeg fra flere uafhængige kilder har fået det fortalt. Bemærk dog at en del af havneområdet ligger indenfor 500 meter fredningszonen, som vi har ved udløbet fra Kilen. Man skal over på den østligste mole/indsejling for at komme fri af fredningszonen.

Onsdag 30-07-2003 Aggertange (D71) skulle prøves igen efter fornøjeligt makrelfiske forleden. Gårsdagens grillede makreller blev indtaget i hyggeligt selskab med formand Søren og frue. De skulle selvfølgelige med derud iaften. Efter 1. kaffepause kom hugget - det var Søren, som på samme tid fik både på blink og ophænger. Lidt senere var der også gevinst ved Birthe. En times tid skulle der vel til, inden vi havde nok til både grill og rygeovn - det er nu sjovt, når de små topedoer kommer tæt på land.

Tirsdag 29-07-2003 Jeg har modtaget en lille feriehilsen fra Søren Skovbjerg, som har været i Norge med klubbens kamera, hvor det lykkedes at indfange en springende laks ved Bjerkreimselva - se bare her:

Mandag 28-07-2003 En vestlig vind på 5 m/s aftagende til aften fik lokket viv og undertegnede til Agger for at se om der skulle være en makrel eller to. Vi fiskede på den lille mole (D71), hvor vi kunne stå uden problemer for skumsprøjt. Vinden lagde sig hurtigt som lovet og snart var der kun rolige bølger. Vi var der ved 19.30 tiden, men først lidt før kl. 22 kom det første hug og så gik det ellers slag i slag. 22.30 havde vi seks makreller i posen og lige så mange mistede. Vi besluttede, det måtte være nok til grillen og tog hjemad. Straks derhjemme blev makrellerne filletteret og renset godt og lagt i en marinade bestående af olie, salt, peber og citronsaft. Bemærk citronsaften, det er den syre, som ætser de små ben i makrellen, så makrellen stort set er total benfri næste dag, når det er grill tid.

Onsdag 16-07-2003 Fra Torben K. Nielsen, som Formanden og undertegnede mødte ved Langerhuse, har jeg modtaget følgende beretning og billeder.... (som kan forstørres ved at klikke på dem)

Med et par dages vind fra øst og en dejlig sommerlig temperatur havde vejrmagerne gjort deres til at sætte scenen til et af sommerens lystfisker højde punkter. Udstyret med relevant fiskegrej hustru, datter og 1 stk. lystfisker smolt (venligst udlånt af søster) begav vi os på vej til Langerhuse for at få lidt flex på klingen.
Makrel fiskeri er Danmark når det er bedst og allermest eksotisk, med eksotiske sommer gæster som multe, makrel, havbars og badenymfer (sild) er der lagt i ovnen til et eventyrligt fiskeri.
Vel ankommet/tilrigget er der ikke meget andet at gøre end at komme i gang med fiskeriet. Efter 20 minutter indtræffer det heldige at et eller andet bomstærkt har taget blinket og rykker line af hjulet - jeg har som sædvanligt glemt alt om hvor stærke makreller er, så i min fantasi er jeg allerede ovre ved en endnu stærkere havbars, hvilket viser sig at være de pureste opspind da den stærke fisk overgiver sig efter minutters fight og makrellens smukke grønne striber åbenbares, herlig og flot fisk.

makrel1.jpg (40487 bytes) makrel2.jpg (43436 bytes) makrel3.jpg (24919 bytes) makrel5.jpg (38950 bytes)   

En lille time senere er den gal eller rigtig god igen alt efter hvilken ende af linen man betragter situationen fra, Lystfisker smolten, Lasse hedder han er denne gang inden for rækkevidde så han får lov at fighte fisken, også han over vældes af fiskens styrke så han beder om lidt assistance under den sidste del af fighten, men som sande "partners in crime" er det teamwork at bringe fisken helt på land, Lasse er hård og kontant med priesten og fisken aflives hurtigt og humant.
Kort efter dykker en bekendt duo op det viser sig at også Søren og Gert har hang til skumrings drab på sagesløse makreller, imidlertid havde makrellerne i dette tilfælde valgt totalt ignorance af alle teorier om at det er allerbedst lige omkring solnedgang og derefter, men sådan er fiskeri og vil vel fortsætte på den måde indtil at fiskene kan læse om vore teorier.....

makrel6.jpg (34702 bytes) Grafik1.jpg (21904 bytes)

Søndag 13-07-2003 En hel weekend skulle tilbringes ved Skjern Å Camping sammen med Knudsen og fruerne. Jeg fik gennemtravet en hel del af den nyslyngede å - steder jeg aldrig har været før. Det yderste - dvs. fra Albæk og udefter - er præget af store bløde sving og mange af stederne er der allerede fra naturens hånd etableret pæne grødebanker og manuel udlægning af store sten giver godt med variation og potentielle steder for fisk at stille sig. Jeg synes vandet ser spændende ud - Knudsen er nok mere til Karup Å, men det er jo smag og behag.
Lørdag formiddag bød på en mistet gedde - en af de mindre af slagsen - og om eftermiddagen havde jeg et godt kontant hug oppe ved Albæk, men det blev ved det. Knudsen havde også en bette gedde til at slå til spinneren. I øvrigt blev der ved Korsholm lørdag formiddag indvejet en laks på 5,3 kg - vist nok taget oppe ved Borris. Søndag morgen var jeg ved Landevejsbroen, hvor andre fiskere kunne berette om, at der var observeret store fisk samme morgen forskellige steder på det yderste stræk - måske er der kommet opgang af nye fisk med den friske vestenvind ? Man skal derud for at finde svaret...
Den kommende uge byder på høj sommer og østenvind - var det noget med en makrel tur til Vesterhavet ?

Onsdag 03-07-2003 Jeg har hørt om at man kan fange ål fra stranden - gerne i grumset vand. Jeg syntes forholdene var i orden ved Livbjerggård strand i går aftes - godt plumret vand efter et par dage med øst-nordøstlig vind. Jeg startede fiskeriet ved 21 tiden og blev ved ind i mørket. Agnet var ganske almindelige regnorm. Ål så jeg ingen af, men krabberne var glade for regnorm...
Er der nogen som kender til gode ålepladser i fjorden ? Send gerne en mail til
Gert

 

Søndag 29-06-2003 Samsø turen i september er klar - se mere her.

Søndag 29-06-2003 Konen har fået "STORT KØREKORT" - hvad hulen betyder det? Jo, jeg havde fået overtalt fruen til at tage med på ålefiskeri, men formalier vedr. fisketegn og fiskekort skulle jo bringes i orden. Jeg havde således sendt frue på posthuset fredag for at købe fisketegn - så skulle jeg nok kontakte Skjernådalens Lystfiskerforening og få lavet mit medlemskort om til et familiemedlemskab. Lørdag eftermiddag falder snakken så om prisen for dette fisketegn - hun fortalte at det kostede 250 kr. og ikke 100, som jeg havde fortalt !!!!! Det viser sig så, at hun har erhvervet Fritidsfiskerlicens i stedet for fisketegn. Jeg måtte le temmelig højlydt og samtalen resten af dagen drejede sig flere gange om diverse former for ruser, garn og krogliner, som hun nu skulle til at sætte sig ind i ......
Sådan kan det gå, når man lokker fruen med på fiskeri - I øvrigt havde vi en hyggelig tur til Omme Å, men desværre (eller måske heldigvis) lod kun en enkel ål sig overliste - så vi skal afsted igen en anden dag for at få til en middag. Men nu er FISKEKORT og LICENS jo også i orden....

Lørdag 28-06-2003 Formanden, Svend og undertegnede var torsdag en smut ved Langerhuse, for at se om der skulle være tegn på de første makreller. Vinden skulle være ganske svag fra nordøst. Det var den også, men vandet var fuldstændig plumret til, som måske skyldes den sandpumning vi kunne se foregå lidt længere mod nord. Vi snakkede med en anden gut, som fiskede med sandorm efter fladfisk, men ikke en eneste havde han mærket. Jeg har fra en tidligere erhvervsfisker fået at vide, at der i Vesterhavet skam er masser af fladfisk og torsk, men man skal et par sømil ud, da det inderste er som en ørken. Det er nærliggende at tro, at sandpumpningen/sandfodringen er årsag til dette ringe fiskeri fra kyst og moler.
Nå men makrellen er nok ligeglad - den jager brislinger/sildinger og gerne ind over ørkenlandskab - men vi så nu hverken brislinger/sildinger eller makrel på denne tur.

Tirsdag 03-06-2003 Hvem vil med på fisketur - hvad med fridagene i pinsen ? Spørgsmålet kommer fra Søren Skovbjerg, som man er velkommen til ringe til på 96840609 / 23315787

Søndag 18-05-2003 Galleriet med billeder fra kystpladser er etableret - foreløbig fra 3 lokaliteter. Klik her.

Tirsdag 13-05-2003 Hvem har indbetalt kontingent til foreningens bankkonto (indbetalt 16-04-2003). Indbetaler identifikation er ikke oplyst ved indbetalingen, som er foregået via et FI-indbetalingskort på Struer Posthus. Send en mail til Gert

Michael Hansen har sendt mig en artikel fra turen til Sveriges sydkyst, hvor han fiskede i påsken sammen med Finn.

Endelige melder Ole Nielsen om masser af havørreder og hornfisk i Limfjorden - Der er stort set fisk på land på alle ture...

horn_og_hav.jpg (36912 bytes)

Mandag 12-05-2003 Hornfiskene er nu ankommet i stor stil,  lyder det fra formanden, som også har fået havørred i tillægsgevinst og haft flere følgere, som viste interesse for endegrejet.

Torsdag 01-05-2003 Der meldes om en del havørreder i den vestlige del af Limfjorden. At det ikke altid er følgere, men at fiskene også kan finde på at bide fra sig oplevede Søren Møllenberg - iøvrigt hans første fisk over målet i Limfjorden - Stort tillykke.

SM_Grafik12_a.jpg (36012 bytes)  SM_57,5+45cm_a.jpg (32815 bytes)

Søndag 20-04-2003 Så er der igen mulighed for at gøre røverkøb og måske kombinere det med en fisketur på djurslands kyster. Lørdag d. 26. april og søndag d. 27. april åbner Per Lund dørene kl. 10.00 i forsamlingshuset, Fannerup. Der vil være mange spændende fiskeartikler som sædvanligt og kaffe på kanden. Vil du vide mere, så kontakt evt. Tommy Rasmussen 97442101/21828876 eller kig ned i klubben på torsdag - måske skulle vi arrangere en lille klubtur?

Søndag 20-04-2003 "A-holdet" har været på Bornholm og en artikel er om hjørnet og et par fiskebilleder kan da også fremvises selvom det blev en noget mager uge. Hjemme i Limfjorden fanges lidt ind imellem. Knudsen har fået 3 på omkring de 50 cm. og  Søren Skovbjerg kan berette om flere undermålere. Det bliver spændende at høre på den kommende klubaften om påsken har givet fisk til folket...

Torsdag 03-04-2003 Søren Christrup har skrevet en fin beretning fra årets Bornholmer-tur med masser af fine billeder. Klik her.

Onsdag 02-04-2003 Det er stadig småt med meldinger fra fjorden trods det solrige vejr. Dog skulle der nordnfjords være hevet adskillige i land, men mange undermålere imellem. Jeg har lige hørt at silden så småt er begyndt at dukke op dels ved Hvide Sand og ved Oddesund - inden længe er det så hornfisk, men vi skulle da gerne nå at fiske lidt havørreder.
Imorgen torsdag er det klubaften, mon ikke der kommer friske meldinger frem ? Om ikke andet, så ved jeg, at formanden har en billedserie med fra Bornholm, hvor 4 mand fra klubben var afsted i uge 13.

Søndag 23-03-2003 Sol fra en skyfri himmel - let vind mellem sydvest og vest og en temperatur i nærheden af 10 - 12 °C - kan det blive bedre. Flere andre lystfiskere havde fået samme ide - nemlig at bruge et par timer ved henholdsvis Livbjerggård Strand og Kleppen. En enkelt kunne berette om at have set en ørred på en 40 - 50 cm. Jeg fiskede ihærdigt med fluen henover stedet ad flere omgange, men fik den ikke at se eller mærke.
En anden fortalte om garn meget tæt på land og "afmærket" med plastikdunke mellem Livbjerggård Strand og Handbjerg. Han skulle vist være meldt til kontrollen - så må vi håbe at de få taget i tyvfiskeren.

Søndag 16-03-2003 Det var med stor spænding at den årlige KystCup blev afviklet 3. weekend i marts. Den vedholdende kulde og is mange steder i den vestlige del af Limfjorden slap endeligt sit tag og solen strålede således på alle de friske lystfiskere, som kæmpede bravt både lørdag og søndag. Omtrent 60 var mødt op til indvejningen søndag eftermiddag og kunne hylde 4 dygtige lystfiskere, som hver især havde fanget en havørred. 
Bent Nielsen fra Hurup havde allerede lørdag overlistet vinderfisken, en flot sølvblank
havørred på 1,4 kg., som ikke kunne stå for en Gladsax wobler. På 2. pladsen kom Ole Nielsen med en flot blank fisk på 670 gram, som lige akkurat overgik Knud Rasmussen's sølvtøj på 640 gram.

Herunder har vi Bent i strålende humør...

KC2003_Bent_a1.jpg (20022 bytes)

Søndag 09-03-2003 Let vind fra sydvest med dis og småregn blev denne søndag brugt til at få afprøvet en nyindkøbt fluestang ved Livbjerggård Strand, hvor også andre fiskere havde ladet sig lokke af måske årets første rigtige forårsdag. Lufttemperauren var vel oppe i nærheden af en 7 - 8 °C lidt over middag. For første gang ser jeg også fisk i år og muligvis et puf til fluen. Jeg hører også andre fiskeres råb om mistet fisk... 
Jo, det er nu det sker - godt for KystCup i den kommende weekend.

livbjerggaard0292.jpg (17293 bytes) livbjerggaard0294.jpg (17924 bytes)

Lørdag 08-03-2003 Foreningen har lanceret den nye hjemmeside. En stor tak til Torben K. Nielsen, som har hjulpet med at designe og strukturere.

Søndag 02-03-2003 Formanden og undertegnede havde aftale om at fange et par havørreder her søndag over middag. Men efter et par timer ved holmen, måtte vi konstatere at ørrederne var udeblevet. Men frisk luft fik vi da og skønsang fra viben og en enkelt tudse var vågnet op og spankulerede lidt rundt i græsset - jo foråret ér lige om hjørnet...

Dscn0038_a.jpg (32935 bytes)

Søndag 23-02-2003 Årets KystCup folder i pdf format med præmieliste og information kan downloades her: KC2003.
Indbetalingskort og folder fremsendes gerne ved henvendelse til Gert - 97850606.

Fredag 21-02-2003 Det er småt med meldinger fra den vestlige del af Limfjorden - enkelte har fisket lidt, hvor isen ikke var sammenhængende uden at se fisk. Men, mon ikke der snart sker noget. Der er KystCup om 3 uger, så vi håber...
Husk Klubtur til Lemvig Sport & Natur næste torsdag med afgang fra klubhus allerede kl. 18.30 - husk det nu.

Torsdag 06-02-2003 Så er der klubaften igen efter veloverstået generalforsamling. Inden længe er et nyhedsbrev på vej til medlemmerne med information om planlagte arrangementer. Og så er det jo snart tid til det forjættede Bornholm. Der er folk afsted både i uge 13 og uge 15. Mon det er denne slags, der skal hives i land...

Bornholmeren.jpg (18007 bytes)

Billedet stammer fra en herlig dag på Bornholm 2002.

Søndag 02-02-2003 Tommy Rasmussen ringede lørdag og kunne berette om en del fisk fra Mariager Fjord. Selv på denne årstid kan man fange farvede fisk, som endnu ikke har smidt rognen, som denne fisk på 50 cm.

Tommy.jpg (50380 bytes)

Tommy skriver iøvrigt: Mandag den 27-1-03 var blevet til en fridag. Jeg ville lige ud at teste nogle nyindkøbte Wobbler fra Djursland. 
Da jeg havde pakket bilen gik turen til Ørnedalsbugten med ankomst klokken ca halv et, kunne jeg se, at der var godt gang i vandet og en god vind fra Vest. Monteret med skridtstøvler gik jeg i krig og jeg skal lige hilse og sige, at det var skide koldt for tæerne efter ca tre timers fiskeri. 
Resultatet bliv ikke mindre end 8 havørreder med den største på 50,00 centimeter. Jeg syntes at det er rimeligt godt.

Til Nyhedsarkivet