Kære lystfiskere og sponsorer.

Limfjordens Ørreddage 2011
Traditionen tro blev Limfjordens Ørreddage afviklet i smuk forårssol. Dog skuffer årets udgave fangstmæssigt, Østenvind og lav vandstand bærer sikkert en del af skylden, men også den hårde vinter har helt sikkert påvirket fangsterne negativt, om fiskene er døde, om de er trukket ud af fjorden eller om de bare ikke er kommet sig efter vinteren, ved vi ikke.
Sikkert er det, at fangsterne ligger på bare 10% af niveauet fra de forgående år. Det samlede antal deltagere kender vi ikke endnu, der er blevet kæmpet hårdt og indædt for at bringe ørreder til indvejning, i de fleste tilfælde forgæves.
Efter de to første indvejninger var der indvejet skuffende nul ørreder, og meget få havde set fisk. Søndag Svirrede rygterne om at der var fanget en stor fisk, hvilket heldigvis viste sig at holde stik.
Ved indvejningen så vi et par kendte Morsingboer, der lige skulle høre, om der var kommet noget ind, hvorefter de da godt lige kunne komme med et par fisk, og de skulle være så velkomne. Lidt senere dukkede en herlig knejt op, med en lille fuldfed ørred af den slags der ikke bliver kønnere kun større. Hermed var arrangementets anstændighed og dyd næsten lappet i min selvforståelse.

Første præmien gik til Hans Jørgen Nørregaard for en Ørred på 3,3 Kg fordelt på 67,5 cm, konditions faktoren sagde 1,07. Fisken lod sig friste af en flue.
Anden præmien
gik til Susanne Worm for en Ørred på 2,11 Kg fordelt på 59 cm med konditionsfaktor på 1,03. Ligeledes forledt af en fluefisker.
Tredje Præmien gik til Nichlas Wettergrens fine lille bombe af en fisk en Ørred på 950 gram fordelt på 43 cm og konditions faktoren sagde 1,19. Nichlas fisk faldt for en spinner.

Konditionskonkurrencen blev vundet af Nichlas Wettergren. Nr. to blev Hans Jørgen Nørregaard og tredje pladsen gik til Susanne Worm.

Vinder på Giro blev Brian Pedersen.

Alle øvrige præmier blev afsat ved lodtrækning.

Vi takker deltagerne, vore sponsorer samt de der har givet en uundværlig hånd til denne udgave af Ørreddagene.


 

Sponsorer Limfjordens Ørreddage 2010


 


  


999 

1. Hans Jørgen Nørregaard - 3.300 gram - 67,5 cm

3. Nichlas Wettergren - 950 gram - 43 cm.

2. Susanne Worm - 2.110 gram - 59 cm

 
Vindere af Fotokonkurrencen 2011. Offentliggøres når alle fotos er indleveret og gennemgået.